•   +40721 295 566
  •   office@gecron.com
Îți prezentăm

Serviciile noastre

Îți punem la dispoziție o serie de oportunități din care să alegi viitoarea ta casă!

Cumpără / Vinde
 
Services

Sarcina noastră principală este să înțelegem cât mai bine nevoile clientului, în funcție de asta, vom incerca să găsim cea mai bună ofertă care să corespundă dorințelor fiecăruia. Oferim sfaturi și suport în selecția de oferte, în negocierea si încheierea tranzacției.

Pașii necesari pentru cumpărarea unei proprietăți în Spania:
1) Selectarea ofertei.

2) Rezervare de proprietate în Spania - Rezervarea constă în plata unui depozit de pană la 5000 EUR, depozit ce va fi inclus în prețul de achiziție al proprietății. Mai mult, data semnării actului notarial final este stabilită în contractul de rezervare.

3) Pregătirea documentelor. Pentru semnarea actului notarial final, este necesară deținerea următoarelor documente:
- Numărul de identificare fiscală spaniol NIE (número de identificación del extranjero) - este un număr de identificare fiscală care este obligatoriu pentru toți străinii și este necesar pentru relațiile de orice gen: juridice, financiare, profesionale sau sociale din Spania, indiferent dacă ești rezident sau nerezident.
- Deschidere cont bancar la o bancă din Spania.
- Pașaport sau carte de identitate.

4) Intocmirea actelor notariale.

Taxe și comisioane care se plătesc pentru achiziționarea unei proprietăți în Spania:
- În cazul achiziţionării unui imobil vechi, cumpărătorul plăteşte impozitul pe veniturile din transferul dreptului de proprietate imobiliară în valoare de 7 - 10% din prețul proprietății. Dacă imobilul este nou, atunci se vor plati doar 4%.

- Taxele notariale şi alte taxe de transfer sunt de cca. 3 % din preţul de achiziţie al imobilului.

- Comisionul agenţiei imobiliare este perceput de la vânzătorul imobilului.

Cumpără / Vinde
 
Services
Amenajări interioare
 
Services
Amenajări interioare
 
Services

Pentru apartamentele achiziționate prin noi, putem oferi suport pentru clienții care doresc renovarea lor. Colaborăm cu firme specializate care oferă servicii de renovări și reparații interioare și exterioare generale (zugrăvit, pardoseli, instalații electrice, sanitare, de încălzire, acoperișuri, izolații), cât și amenajări și decorări interioare.
De asemenea avem relații excelente cu magazine de mobilă, companii de aer condiționat și companii de televiziune si internet.

Administrarea proprietății
 
Services

Agenția noastră vă pune în contact cu o companie de property management, care se va ocupa de toate nevoile proprietății:
- postarea si promovarea pe site-uri specializate (Booking, AirBnb etc.).
- check in / check out
- reparații pentru situațiile în care ceva se strică în imobil și curățenie

Companiile cu care noi colaborăm au o experiență vastă în managementul proprietații și vă pot ajuta în obținerea celor mai bune randamente din închirierea proprietații dumneavoastră.

Administrarea proprietății
 
Services